За нас

Метал-NET е специјализирана за увоз и извоз на рамно, долги метални производи. Со својот професионален кадар и искуството и познавањето на областа на нејзиниот основач.

Од наше сопствено производство би ги оделиле следниве производи: елементи за огради од ковано железо, шестоаголна мрежа, бодликава жица и заварена мрежа кои ги пласираме на домашнипт и на пазарите во соседните држави.

Во 2009 година Метал Нет беше во 200 најдобри компании во Македонија.

Секоја година тежнееме да бидеме што повисо на ранг листата градејќи долгорочни односи со нашите постојни и идни соработници, добавувачи и клиенти.

До крајот на 2011 година е во план да се отвори склад во нашиот главен град Скопје.

Метал Нет испорачува железо и челик безбедно и брзо до дестинации низ целата земја и нашите соседи . Нашата компанија постојано работи на нови проекти за конкурентни цени во однос на динамиката на глобалниот пазар на челик за нашите клиенти при максимизирање на нашата услуга и квалитет на производот.

Scroll Up