Профили и цевки

Квадратни

Димензии: 12×12 до 600×600мм

Правоаголни

30×10 до 600×400мм

Округли

Од 16мм до fi 600мм

Профили и цевки

Квадратни и правоаголни профили на кутии. Се произведуваат од челични ленти кои се квалитетни и се во согласност со нормите за заварување. Профилите кои се со квадратна и правоаголна форма се произведуваат од топли и ладни опсези со употреба на напредна технологија. Во суштина, денес се користат два различни методи во производствениот процес.

3/8″ до 4′

Поцинковани цефки за вода

1/2″ do 4″

Галванизирани профили и цевки

3/8 до 6″

Галванизирани цевки

Тоа се цевки обложени со цинк со метод на врело потопување за да го заштитат челикот од корозија и влажност на затворено. Галванизацијата е најдобриот метод за обложување во светот затоа што е најотпорен против дождовата киселина и може да се понуди по пониска цена.

Квалитети S235/S275/S355/P265GH

Scroll Up