Челици

Челици и лимови

Во гамата на метални производи кои ги држиме постојано на лагер се и топловалани и светловлечени челици, инокс материјали, бронза, окасти челици, алатни челици, флахови, лимови, клинови, квалитетни C45, S355, 42CrMO4, 16MNCR5 , 20MNCR5, 34CRNIMO6. Вршиме продажба на истите сечени на барана должина.

TV Челик
fi 6-300мм
SV Челик
fi 6-110mm
Шестоаголен Челик
13мм-70мм
Инокс
FI 6-200мм
Алатен чекик - округол и правоаголен
Квадратен челик
до 300x300мм
Коцкаст челик
до 500x300мм
Бронза - полно и цефка
Инокс лимови
Ал лимови
Scroll Up