Previous
Next

Достава низ Македонија

Метал-NET е специјализирана за увоз и извоз на рамно, долги метални производи. Со својот професионален кадар и искуството и познавањето на областа на нејзиниот основач.

  • Безбеден превоз до вашата дестинација
  • Брз превоз
  • Постојана достапност
  • Секогаш тука за вас

Услуги

Метал Нет испорачува железо и челик безбедно и брзо до дестинации низ целата земја и нашите соседи . Испораката ја вршиме со 10 соло камиони и 2 шлепери. Услуги кои ги нудиме:

  • Сечење на челици по барана должина
  • Сечење на лим по барана должина
  • Испорака низ Македонија
  • Испорака до соседните земји

Профили и цефки

Lorem Ipsum is simply dummied text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s when

Сопствено произвоство

Освен малопродажба на цефки, профили и лимови, нашата компанија стартуваше и со сопствено производство на поцинковани, црни, PVC мрежи, бодликава жица и биговано плетиво.

Фитингарија

Во оваа категорија спаѓаат: Брусна плоча, шарки за врата, клизачки за врата, системи за капии со шини, електрода, колена хамбуршки, боја за метали, поцинкована громобранска трака...

Челици

Во гамата на метални производи кои ги држиме постојано на лагер се и топловалани и светловлечени челици, инокс материјали, бронза, окасти челици, алатни челици, флахови, лимови, клинови,

Носачи за конструкции

Профили INP (NPI) / UNP (NPU); Челичните профили се користат при изградба на индустриски структури и челични конструкции. Денес, употребата на челични профили...

Лимови

Топло валаниот лим се добива со тркалање на висока температура (1700 F и погоре) над температурата на рекристализација на челикот. Кога челикот е над температурата на рекристализација...

Флах винкла

Рамни / Аголни / коцкасти и тркалезни шипки Се произведуваат со метод на топло и ладно валање. Овие продукти започнаа со производство со развој на технологијата во последните години.

Профили и цефки

Во оваа категорија спаѓаат: квадратни, правоаголни, оркугли, профили и цефки, поцинковани цефки за вода, галванизирани профили и цефки, галванизирани цевки...
Scroll Up